Gehalte aan Methylglyoxal maakt honing kostbaar

Over producten voor bijen (suiker) en van bijen (was/honing/stuifmeel/propolis enz.), recepten, en over de therapeutische mogelijkheden van deze produkten.
Plaats reactie
Franschman
Berichten: 1235
Lid geworden op: wo 27 apr 2011, 00:13
Contacteer:

Gehalte aan Methylglyoxal maakt honing kostbaar

Bericht door Franschman » wo 01 dec 2021, 20:40

Waarde Beelievers,
De Gezondheidswinkel maakt in een advertentie gewag van Manuka honing uit Nieuw Zeeland. Daarin zit veel methylglyoxal in !

Onze honing zou deze stof in veel minder mate bevatten en van minder waarde maken ! Welke biochemicus kan hier meer over vertellen. Er wordt geschermd met de term ‘bio-actieve stof’. :roll: :be9:

Is dat allemaal kletspraat? Graag reacties.
Ik vind Nederlandse honing vééél lekkerder en ik ben hartstikke bio actief, zo ! :lol:
Weet de Sint daarvan ? :shock:

Gebruikersavatar
m.kolsters.
Berichten: 2000
Lid geworden op: di 11 sep 2007, 14:34
Imker sinds: 1994
Aantal volken: 25
Bijenras(sen): carnica
Locatie: Middelbeers Nederland
Contacteer:

Re: Gehalte aan Methylglyoxal maakt honing kostbaar

Bericht door m.kolsters. » zo 12 dec 2021, 12:36

Even een vraag, nu komt de Manuka honing uit Nieuwzeeland en 25 jaar terug uit Chilli.
Wat is het verschil.
Tinus Kolsters

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 27 gasten