Pagina 1 van 1

Gehalte aan Methylglyoxal maakt honing kostbaar

Geplaatst: wo 01 dec 2021, 20:40
door Franschman
Waarde Beelievers,
De Gezondheidswinkel maakt in een advertentie gewag van Manuka honing uit Nieuw Zeeland. Daarin zit veel methylglyoxal in !

Onze honing zou deze stof in veel minder mate bevatten en van minder waarde maken ! Welke biochemicus kan hier meer over vertellen. Er wordt geschermd met de term ‘bio-actieve stof’. :roll: :be9:

Is dat allemaal kletspraat? Graag reacties.
Ik vind Nederlandse honing vééél lekkerder en ik ben hartstikke bio actief, zo ! :lol:
Weet de Sint daarvan ? :shock:

Re: Gehalte aan Methylglyoxal maakt honing kostbaar

Geplaatst: zo 12 dec 2021, 12:36
door m.kolsters.
Even een vraag, nu komt de Manuka honing uit Nieuwzeeland en 25 jaar terug uit Chilli.
Wat is het verschil.