Forumregels, AVG en Privacy beleid

Dit is de plaats waar je jezelf kunt voorstellen. Ook als je al lang lid bent, is het misschien leuk om hier even te laten weten wie je bent. Deze rubriek is niet om vragen te stellen, of discussies over wat u van plan bent, daar heeft u een heel forum voor.
Gesloten
Gebruikersavatar
Hans van der Post.
Moderator
Berichten: 7666
Lid geworden op: di 21 nov 2000, 00:00
Imker sinds: 1962
Aantal volken: 14
Bijenras(sen): F1 carnica VSH
Locatie: Oegstgeest
Contacteer:

Forumregels, AVG en Privacy beleid

Bericht door Hans van der Post. » wo 25 nov 2020, 11:36

Door het registreren en inloggen op de site bijenhouden.nl ga je automatisch akkoord met de voorwaarden. Daar waar het gaat over "wij", "ons", "onze", enz. wordt de site “bijenhouden.nl” bedoeld; bij u, jij / je wordt de lezer bedoeld.
Als je niet akkoord gaat met één van de voorwaarden, gebruik het forum dan niet langer. We hebben het recht om deze voorwaarden bij voortschrijdend inzicht te wijzigen.Het is aan te bevelen op regelmatige basis zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen.

Als je wel gebruik blijft maken van de site bijenhouden.nl, ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.

Plaats geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, racistische, seksueel - georiënteerde of andere inhoud die in strijd is met algemeen aanvaarde omgangsvormen, met internationale wetten, de wetten van je eigen land of het land waar het forum bijenhouden.nl gehost wordt.

Nergens op de website of onderdelen daarvan mogen commerciële uitingen voor reclame, producten, politieke partijen of bepaalde websites die hiermee verband houden gemaakt worden.
Als je dit toch doet kan dit leiden tot een onmiddellijke of permanente schorsing als forumlid van bijenhouden.nl. Je gaat ook akkoord met het feit dat de site redactie het recht heeft om op ieder moment artikelen of één of meer onderwerpen te verwijderen, verplaatsen of af te sluiten.

Bijenhouden.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat alle aan ons verstrekte informatie vertrouwelijk behandeld wordt. Hierbij handelen wij volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Het forum bijenhouden.nl stelt jouw gegevens niet ter beschikking aan derden.

Het forum en haar hostingpartij doen, naar de stand van de techniek, zoveel mogelijk om de veiligheid van de website te waarborgen, maar zijn niet verantwoordelijk als je gegevens door een hack toch openbaar gemaakt zouden worden.
!Hans.

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 6 gasten