honing versuikerd
Geplaatst: di 28 jun 2022, 09:27
graag had ik van jullie tips gekregen omtrent houdbaar houden van honing
ik denk dat vroege lente honing minder snel zal kristalliseren , maar ik heb twee kasten
ik heb de eerste maal een drietal ramen geslingerd (eerste maal dat ik dit deed daarom drie ramen om te proberen
kort daarna hen ik negen ramen geslingerd en deze heb ik in knijpflesjes gedaan , na enige tijd werden een paar niet allemaal aan het versuikeren
de vraag is wat kun je daar tegen doen de zomer honing is opkomst en deze zou meer sneller versuikeren
hoe los je dat op roeren5hoe) of kun je ze toch vloeibaar houden
bedankt voor tips
ik denk dat vroege lente honing minder snel zal kristalliseren , maar ik heb twee kasten
ik heb de eerste maal een drietal ramen geslingerd (eerste maal dat ik dit deed daarom drie ramen om te proberen
kort daarna hen ik negen ramen geslingerd en deze heb ik in knijpflesjes gedaan , na enige tijd werden een paar niet allemaal aan het versuikeren
de vraag is wat kun je daar tegen doen de zomer honing is opkomst en deze zou meer sneller versuikeren
hoe los je dat op roeren5hoe) of kun je ze toch vloeibaar houden
bedankt voor tips